Camelback House
Phoenix, Arizona

Vardagsrum och matsal i L. Ron Hubbards hus i Phoenix, återställt med alla möbler, tyger och konstföremål som de var när han bodde där och bedrev sin forskning om den mänskliga anden.
När L. Ron Hubbard isolerade och identifierade den mänskliga anden 1952, grundade han religionen Scientologi. Dess första formella organisationen var Hubbard-scientologförbundet i Phoenix, Arizona.

Det var där L. Ron Hubbard skrev de första grundläggande böckerna i Scientologi – närmare bestämt i sitt hem vid foten av Phoenix-landmärket Camelback Mountain. Det var också där han ledde informella diskussioner med studerande som deltog i de sju avancerade kliniska kurser och de tre kongresser som gavs i närliggande lokaler.

På informationspaneler och bildskärmar i det nu fullt återställda Camelback House kan man se detaljer från L. Ron Hubbards upptäckt att anden är skild från kroppen och sinnet; hans originaldesign av Scientologi-korset och kragnålar; den inspelningsutrustning som användes för att bevara omkring 600 föreläsningar som han gav från våren 1952 fram till våren 1955, och den kamera han använde för att dokumentera utvecklingen av den enda nya religionen under nittonhundratalet.

Scientologer som idag besöker L. Ron Hubbards hem i Camelback får reda på hans äventyr och utmaningar när han upptäckte och identifierade den mänskliga anden och grundandet av Scientologi-religionen. Här kan scientologer följa L. Ron Hubbards forskning, som kulminerade i upptäckten av den mänskliga själen.