L. Ron Hubbard:
Utmärkelser och proklamationer

L. Ron Hubbard hyllas som författare, filosof och humanitetsförkämpe, vilket bestyrks av de tusentals utmärkelser och proklamationer som tilldelats honom.

Årligen är det hundratals chefer inom regeringar, organisationer och grupper från hela världen, miljoner människor allt som allt, som värdesätter och bekräftar effekten och genomslagskraften hos L. Ron Hubbards upptäckter – från hans lösningar på analfabetism och omoral, till hans svar på drogmissbruk och kriminalitet.

Dessutom, eftersom han är en av de mest lästa och hyllade författarna genom tiderna, finns det utmärkelser för hans stora insatser inom de humanistiska vetenskaperna.

Det följande är ett smakprov på de olika utmärkelserna och proklamationerna som följt på hans livsverk som humanitetsförkämpe, författare och grundare av Dianetik och Scientologi.

 

L. Ron Hubbards teknologier för drogrehabilitering och -avgiftning, rehabilitering av kriminella, utbildning, läskunnighet och hans levnadsregler för ett bättre liv, baserade på sunt förnuft – Vägen till lycka – har berört närmare en miljard liv i cirka 170 länder.

Bara ett exempel bland många är Leeuwkop-fängelset utanför Johannesburg, Sydafrika, en kriminalsnstalt beryktad för sina ytterst stränga säkerhetsåtgärder...

Ta reda på mer

Allt som allt omfattar L. Ron Hubbards verk om Dianetik och Scientologi över 10 000 skrifter och 3 000 inspelade föreläsningar – den mest utförliga redogörelsen om det mänskliga sinnet och människoanden. Dessa skrifter och föreläsningar innehåller svaren på livets djupaste mysterier: tillvarons gåta, dödens mysterium, uppnåendet av tillstånd som inte ens finns beskrivna i tidigare litteratur...

Ta reda på mer

L. Ron Hubbard är, förutom sitt arbete som grundare av Dianetik och Scientologi, en av världens mest och stadigt lästa författare av populärlitteratur – en samling verk som spänner över femtio år, med en internationell försäljning på cirka femtio miljoner dollar.

Följaktligen, som ett tecken på omfattningen av hans totala litterära produktion och arv, innehar han fyra Guinness-världsrekord...

 

Ta reda på mer