Linksfield Ridge House
Johannesburg, Sydafrika

Vardagsrummet – fullt återställt med sitt ursprungliga exotiska trägolv och inredning – användes för möten där man planerade och programmerade aktiviteter i Sydafrika.
L. Ron Hubbards arbetsrum, inklusive handböcker, zebramattan, afrikanska konstföremål och den filmkamera han använde i Sydafrika.
I slutet av 1960 reste L. Ron Hubbard från sitt hem Saint Hill Manor för en längre vistelse i Johannesburg i Sydafrika. Bland andra milstolpar under sin vistelse i södra Afrika skrev han en ”en man, en röst”-konstitution för denna kontinents apartheidfjättrade region. Han överlämnade också ett lagförslag om individens rättigheter gentemot myndigheter och en strafflag för jämlikhet och rättvisa.

Bland de milstolpar han utvecklade medan han bodde längst upp på Linksfield Ridge ingick introduktionsvägar in i Scientologi-organisationer och etablering av nya typer av organisationer – centrer och citykontor – för att tillgodose nya Scientologi-grupper.

I den nu helt renoverade bostaden finner man informationspaneler med bildskärmar som berättar om L. Ron Hubbards besök i sydafrikanska fängelser, och de program han tog initiativet till för att rehabilitera kriminella, de föreläsningar han gav till sydafrikanska scientologer och hans pionjärarbete i Rhodesia (nu Zimbabwe).

Myndighetspersoner och dignitärer träffades här för att planera utbildningsprogram för medborgarna i Sydafrika, program som kunde utnyttja de teknologier som hade utvecklats av L. Ron Hubbard för att förbättra samhället.

Idag kommer scientologer in i det vardagsrum där Hubbard underhöll myndighetspersoner och dignitärer. Man får också se det arbetsrum där han skrev sin konstitution för alla invånare i södra Afrika och Scientologi-skrifter för hela mänskligheten.